Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко нагородив учасників Революції Гідності та родини загиблих Героїв (+фото)

22 лютого 2023 року, 17:56

Мер Києва Віталій Кличко нагородив учасників Революції Гідності та родини загиблих Героїв і вшанував пам’ять полеглих Героїв Небесної Сотні. Віталій Кличко наголосив, що дев’ять років тому путінський режим не зрозумів, що українці – вільні люди і за свою свободу та свою державу битимуться відважно і безкомпромісно.

«Тоді, під час Революції Гідності, Україна показала, що вона держава сильних і сміливих людей. Сьогодні, через дев’ять років, українці вражають світ своїм героїзмом і непохитністю. Впевнений, Україна стане частиною великої європейської родини, повноправним членом ЄС. Це – те прагнення, з яким в листопаді 2013 року українці і вийшли на Євромайдан. Ми обрали свій шлях – і він не в російську імперію!» – наголосив Віталій Кличко.

Він вручив нагороди учасникам Революції Гідності, зокрема, нинішнім військовослужбовцям, волонтерам, родинам полеглих Героїв, які пішли захищати Україну після широкомасштабного вторгнення російського агресора.

Загалом нагороди отримали 49 киян. Їх відзначили Подяками від Київського міського голови, медалями «Честь. Слава. Держава», почесними грамотами Київського міського голови, нагрудним «Знаком Пошани» та відзнакою «Революція Гідності».

Нагадаємо, щорічно 20 лютого, згідно з Указом Президента України, відзначається День Героїв Небесної сотні. Україна вшановує пам’ять загиблих Героїв – учасників Революції Гідності.

Нагородження учасників Революції Гідності та родини загиблих Героїв

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]