Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Профільна комісія Київради підтримала проєкт міської цільової програми «Підтримка киян-Захисників та Захисниць України» на 2023-2025 роки»

22 лютого 2023 року, 17:47

Постійна комісія Київради з питань охорони здоров’я та соціальної політики підтримала проєкт рішення «Про затвердження міської цільової програми «Підтримка киян-Захисників та Захисниць України» на 2023-2025 роки». Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила заступниця голови КМДА Марина Хонда.

Вона наголосила, що реінтеграція Захисників та Захисниць, а також підтримка їхніх родин – це систематична робота, яка є пріоритетною для міської влади з 2014 року. Із початком повномасштабного вторгнення це питання набуло особливого значення та зовсім інших масштабів. Зростання кількості ветеранів та членів їх сімей вимагає нового підходу в питаннях реінтеграції та соціалізації учасників бойових дій та членів їх сімей – створення єдиної системи ветеранської політики в Києві.

«В основу нової міської цільової програми «Підтримка киян-Захисників та Захисниць України» покладено людиноцентричний підхід, який дозволить підвищити ефективність провадження соціальної політики в місті Києві, а також створити дієву систему адаптації Захисників та Захисниць України», – зазначила Марина Хонда.

Нагадаємо, що в Києві створили координаційну раду для реінтеграції та підтримки киян-Захисників і Захисниць України та членів їх сімей.

Постійна комісія Київської міської ради з питань охорони здоров'я та соціальної політики

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]