Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: Наймасованіша нічна атака дронів на столицю. Пошкоджені кілька житлових будинків та дитсадок. Постраждали 5 людей

25 листопада 2023 року, 9:07

Цієї ночі ворог влаштував наймасованішу атаку дронів на столицю. Повітряна тривога тривала понад 6 годин. Унаслідок атаки, уламки збитих БпЛА впали у кількох районах міста. Про це мер Києва Віталій Кличко повідомив у своєму Telegram- каналі.

У Соломʼянському районі, внаслідок падіння уламків БпЛА, сталося загоряння у приміщенні дитсадка, в сусідніх будинках пошкоджені вікна. Крім того, сталося руйнування на другому поверсі пʼятиповерхівки, де заблокованими опинилися дві жінки. Рятувальники їх деблокували та евакуювали. Також у Соломʼянському районі уламок дрона впав на відкритій місцевості, де спричинив загоряння.

У Печерському та Подільському районах також фіксували падіння уламків на відкритій місцевості.

У Дніпровському районі невеликий уламок БпЛА впав на сходову клітину верхнього поверху багатоповерхового житлового будинку. Загоряння не було. Потерпілих не виявили.

У Голосіївському районі уламок БпЛА впав на чотириповерховий житловий будинок.

«На всіх локаціях працювали або продовжують працювати аварійно-рятувальні підрозділи та медики. Загалом у результаті російської атаки на столицю постраждали 5 людей, серед них 11-річна дитина. Усі вони отримали медичну допомогу на місцях або в травмпункті, без подальшої госпіталізації. Ворог продовжує терор. Щоб залякати нас, посіяти паніку і занепад у наших містах та селищах. Та так не буде! Працюємо на життєзабезпечення громад, підтримуємо один одного, разом наближаємо Перемогу!» – наголосив Віталій Кличко.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]