Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Ніяких перевірок прописки у мешканців квартир не буде»

27 грудня 2016 року, 12:55

 

Столична влада не буде ходити по квартирах і перевіряти прописку людей, які мешкають у них. Про це Київський міський голова Віталій Кличко заявив під час прямого включення на телеканалі Newsone, коментуючи поширену в ЗМІ інформацію про перевірки кількості мешканців у квартирах, де не встановлені лічильники.

«Це перекручена інформація. Ніхто не буде ходити по квартирах і перевіряти прописку. Наше завдання – зробити так, щоб була справедливість. Є сьогодні чимало скарг, адже в багатьох квартирах, де немає лічильників,  мешкає більше людей, ніж зареєстровано в оселі. А вони використовують і водопостачання, і теплопостачання, але платять за меншу кількість людей. Ми зараз розглядаємо різні механізми, щоб забезпечити справедливу оплату за комунальні послуги», – наголосив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]