Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Нова нитка колектора працюватиме без проблем сто років»

03 листопада 2017 року, 20:22

 

За словами фахівців, щойно відкрита друга нитка головного каналізаційного колектора розрахована не менш, як на 100 років роботи. Про це в ефірі телеканалу «Київ» заявив мер Києва Віталій Кличко.

Віталій Кличко наголосив, що старий колектор, який визнали аварійним ще в 1999 році, загрожував великою екологічною катастрофою не тільки Києву, а й містам, які розташовані нижче по Дніпру.

«Сьогодні ми можемо сказати, що цю проблему вирішили. Протягом останніх двох із половиною років ми інвестували разом із урядом у будівництво колектора, який має стратегічне значення для життєзабезпечення нашого міст», – наголосив Віталій Кличко.

Мер зазначив, що при будівництві колектора використовували сучасні технології, які запобігають корозії.

«Ми використовували найсучасніші технології. Фахівці дають гарантію 50 років, але запевняють, що колектор може працювати без проблем 100 років», – наголосив Віталій Кличко.

Міський голова подякував працівникам усіх організацій, які брали участь у будівництві та вклали багато сил і досвіду, щоб вчасно здати цей дуже важливий для столиці інфраструктурний об’єкт.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]