Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко оглянув покажчики адрес нового зразка

10 квітня 2017 року, 14:56

Мер Києва Віталій Кличко провів виїзну нараду та оглянув покажчики адрес нового зразка, розміщені в одному з кварталів Печерського району в рамках пілотного проекту.

«Ми тестуємо новий вид табличок, який відповідає сучасним вимогам: чіткі, контрастні, білі написи на темно-синьому фоні з англійською транслітерацією, щоби гості нашого міста – іноземці – також мали можливість прочитати назви вулиць. Протягом тижня ці таблички в рамках пілотного проекту будуть встановлені на будинках кварталу в Печерському районі і протягом місяця ми чекатимемо зворотної реакції від мешканців цього кварталу, наскільки нові таблички зручні. Хочемо почути думку киян щодо, можливо і невеличких, але важливих змін для розвитку туристичного потенціалу нашого міста», – зазначив Віталій Кличко.

Мер також підкреслив, що всі покажчики адрес у Києві мають бути приведені до єдиного зразка.

Проект табличок місто розробило спільно з громадськістю. Пілот буде впроваджено в частині Печерського району столиці.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]