Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Окрім коштів, які ми виділили на підготовку до Євробачення, місто вкладає гроші і в розвиток інфраструктури Києва»

11 лютого 2017 року, 14:45

Окрім коштів, які місто виділило на підготовку і проведення пісенного конкурсу Євробачення, Київ інвестує гроші і в розвиток столичної інфраструктури. І після завершення конкурсу кияни отримають ще більше відремонтованих вулиць, об’єктів інфраструктури та зелених зон. Про це Київський міський голова Віталій Кличко заявив в інтерв’ю «Радіо Свобода».

«Ми виділили на підготовку до проведення Євробачення 200 мільйонів гривень. Ще більше грошей виділяється на облаштування території, на інфраструктуру, в яку ми вкладаємо великі кошти. Будуть проведені ремонтні роботи на Повітрофлотському проспекті, адже багато гостей буде прилітати до «Жулян». Також буде облаштована територія біля МВЦ, де відбуватиметься конкурс – планується багато робіт із озеленення, благоустрою територій», – зазначив Віталій Кличко.

Що ж до ситуації з будівництвом житлового комплексу «Сонячна Рів’єра» поблизу МВЦ, мер зазначив, що місто, забудовник та мешканці району мають знайти компромісне рішення, яке буде, у першу чергу, на користь громади.

«За рішеннями судів це будівництво законне, однак, якщо громада проти такого будівництва – ми повинні сідати за стіл переговорів і намагатися знаходити у складній ситуації компромісне рішення, яке йде на користь у першу чергу громаді, – підкреслив Віталій Кличко. – Однозначно перед Євробаченням ми будемо закривати ці будівлі банерами. Тому що, відверто кажучи, це виглядає негарно, і ми не можемо це так залишити», – підсумував Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]