Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Опалювальний сезон у столиці завершиться, коли протягом трьох днів середньодобова температура не опускатиметься нижче 8°С»

30 березня 2018 року, 20:20

У столиці опалювальний сезон завершиться, коли протягом трьох днів поспіль середньодобова температура триматиметься не нижче 8°С. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив в ефірі телеканалу «Київ».

«Ми бачимо, яка затяжна зима цього року – весь березень достатньо холодний, багато снігу випало. Як тільки буде підвищення температури, ми однозначно говоритимемо про завершення опалювального сезону, – зазначив Віталій Кличко. – Ще раз хочу нагадати, що ми можемо припиняти подачу тепла, коли протягом трьох діб середня температура тримається не нижче ніж + 8 градусів С», – додав він.

Що стосується ОСББ та будинків, які мають приватні котельні, то вони із припиненням теплопостачання визначаються самостійно – за умови згоди усіх мешканців будинку.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]