Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко оприлюднив результати перевірки комісією понад 1600 укриттів в усіх районах столиці

05 червня 2023 року, 8:47

Мер Києва Віталій Кличко оприлюднив результати перевірки понад 1600 укриттів у всіх районах столиці станом на ранок 5 червня. Дані комісії, до якої увійшли представники ДСНС, поліції, райдержадміністрацій і служб міста, він оприлюднив у своєму Telegram-каналі.

«Нагадаю, що місто минулого та цього року виділило районам загалом 1,2 млрд грн на облаштування укриттів. Перевірка триває. Звертаю увагу голів районних держадміністрацій: за результатами перевірки щодо глав районів із найгіршими показниками будуть подальші звернення до Президента щодо кадрових рішень», – наголосив Віталій Кличко.

Аналогічні дані сьогодні зранку на нараді комісія надала міністру з питань стратегічних галузей промисловості Олександру Камишіну, який визначений від Уряду за перевірку укриттів.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]