Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко оприлюднив відео зі скляного мосту, який встояв після вибуху російської ракети

10 жовтня 2022 року, 19:26

Мер Києва  Віталій Кличко перевірив стан пішохідного-велосипедного мосту, який встояв після вибуху російської ракети. Відео Віталій Кличко оприлюднив на своїх сторінках у соцмережах.

«Це наш пішохідний міст з дивовижним виглядом на Дніпро. Але, пошкоджений варварами. Розтрощене скло, в деяких його елементах – багато уламків ракети. Ми це все відремонтуємо та замінимо», – наголосив Віталій Кличко.

Він показав і величезну воронку, що утворилася під мостом внаслідок падіння ракети. А також – роботу комунальних служб, які обстежили конструкції мосту та вже почали підготовку до ремонтних робіт.

«На щастя, під час вибуху тут ніхто не постраждав. Бачимо, що комунальні служби вже прибирають. Думаю, за кілька днів ми зможемо тут все прибрати, демонтуємо пошкоджене скло і оперативно оновимо наш улюблений міст. Конструкції – в задовільному стані. Вони були зроблені якісно», – зазначив Віталій Кличко.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]