Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: Парк «Прибережний» у затоці Берковщина вже приймає відвідувачів (+фото, відео)

23 липня 2022 року, 12:44

Мер Києва Віталій Кличко у своєму Telegram-каналі оприлюднив відео з оновленого парку «Прибережний» у затоці Берковщина.

«Парк “Прибережний” у затоці Берковщина в Дарницькому районі столиці вже приймає відвідувачів. Цього року місто планувало завершити першу чергу капітального ремонту. Та війна внесла корективи і нам довелося відкласти повне завершення робіт. Але більшість запланованих завдань зі створення комфортної зони відпочинку ми втілили. І кияни вже відпочивають у гарному та сучасному парку на березі затоки Дніпра», – повідомив у дописі до відео Віталій Кличко.

Він зазначив, що загальна площа парку – 7,54 га. Перша черга капітального ремонту охопила територію 2,22 га.

На території зеленої зони облаштували пішохідні та велодоріжки, встановили лави й урни, облаштували й чотири сучасних дитячих майданчики  (інклюзивний, для молодшого віку, старшого віку та майданчик з тросовими конструкціями), а також спортмайданчик. Є ще одна зона для дітей – на штучно створеному за допомогою геопластики зеленому пагорбі.

«Береги вздовж затоки укріпили та облаштували прибережну зону з комфортними лавами для відпочинку. Попереду – завершення робіт із прокладання та підключення інженерних мереж, зокрема, й поливу. На березі плануємо створити гарну і комфортну пляжну зону», – зазначив Віталій Кличко.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]