Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко передав 5 тисяч бронежилетів та 5 тисяч кевларових касок командуванню Сухопутних військ України (+відео)

06 травня 2022 року, 12:12

Мер Києва Віталій Кличко передав 5 тисяч бронежилетів високого класу захисту та 5 тисяч кевларових касок, які місто отримало за підтримки Світового Конгресу українців, командуванню Сухопутних військ України. Про це Віталій Кличко повідомив у своєму Telegram-каналі.

«Передав командуванню Сухопутних військ України військове спорядження, яке надійшло від наших американських друзів. Ми з братом звернулися до Світового Конгресу українців. І він, в рамках глобальної акції «Єднаймося з Україною», зібрав кошти та закупив для тероборони Києва 5 тисяч бронежилетів високого класу захисту та 5 тисяч кевларових касок. На 4,5 млн доларів, – повідомив мер Києва. – Оскільки ситуація в столиці більш спокійна і тероборона вже забезпечена спорядженням, ми вирішили передати бронежилети та каски командуванню Сухопутних військ. Бо це спорядження сьогодні потрібне нашим бійцям на передовій».

Мер Києва подякував Світовому Конгресу українців та усім, хто допомагає Україні в боротьбі за нашу державу і волю.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]