Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко передав Державній прикордонній службі України 35 мікроавтобусів (+фото)

27 липня 2022 року, 13:47

Мер Києва Віталій Кличко передав Державній прикордонній службі України 35 мікроавтобусів.

«Війна, з якою росія вдерлася в Україну, триває вже 5 місяців. Українці героїчно б‘ються за свою незалежність та волю, за свою державність. Столична влада як може допомагає українським захисникам. Ми передаємо продукти харчування, засоби гігієни, автомобілі, найнеобхідніше спорядження, зокрема, бронежилети. Сьогодні ми передаємо Державній прикордонній службі України 35 мікроавтобусів Volkswagen T5, які залучили і отримали від наших партнерів. Ці багатофункціональні автомобілі будуть використовуватися при патрулюванні державного кордону. І посилять технічну оснащеність прикордонників, дозволять більш ефективно виконувати завдання з охорони державного кордону», – сказав Віталій Кличко.

Автівками планують укомплектувати підрозділи, які зазнали втрат, захищаючи Україну від агресії російських варварів.

Ці мікроавтобуси будуть використовувати, зокрема, і для логістичного забезпечення, доставки військово-технічного спорядження до місць несення служби прикордонниками. А також – для створення на їх базі мобільних тепловізійних комплексів та спеціальних апаратних зв’язку.

Віталій Кличко зазначив, що ці автівки – не перша допомога від міста Державній прикордонній службі України. До цього прикордонники вже отримували бронежилети, сухі пайки та інше. Так, у червні-липні столиця передала для потреб Державної прикордонної служби 1 700 бронежилетів.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]