Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко передав символічний ключ від Театру на Подолі його директору Віталію Малахову

09 жовтня 2017 року, 12:00

Мер Києва Віталій Кличко під час церемонії відкриття Київського академічного драматичного Театру на Подолі передав символічний ключ від театру його директору Віталію Малахову. Ключі міському голові передали меценати – корпорація «Рошен». Участь у відкритті театру взяли Президент України Петро Порошенко з дружиною Мариною.

«Я вітаю всіх – киян, митців і театральну громадськість із тим, що в столиці  відкривається новий театр. Новий за технологічними можливостями, за організацією простору, зручністю для глядача. Це справді перший театр подібного рівня у Києві. Те, що я тут бачив, відповідає світовим стандартам», – зазначив Віталій Кличко. 

Він зауважив, що Театр на Подолі був одним із довгобудів столиці.

«Правда, трохи молодшим за Подільсько-Воскресенський міст», – пожартував Віталій Кличко. І подякував меценатам за співпрацю, за розуміння своєї соціальної відповідальності.

Мер Києва зауважив, що було багато суперечок у суспільстві щодо фасаду приміщення: комусь він не сподобався, а комусь навпаки – сподобався. Через це відкриття трохи затягнулося.

«Але, я переконаний, всі суперечки щодо Театру на Подолі припиняться, коли тут почнуться вистави», – наголосив Віталій Кличко.  

Також у коментарі журналістам мер зазначив, що робоча група, яка була створена і працювала разом із представниками громади, знайшла компромісне рішення і звернулася за експертизою об’єкта. Зараз ця робоча група також напрацьовує рішення щодо співпраці меценатів і громади в майбутньому.

Київський міський голова зазначив, що Театр на Подолі – це новий майданчик у Києві не тільки для українських акторів, а й для гастролей театральних труп світового рівня, для проведення фестивалів та інших заходів. 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]