Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко перевірив, як тривають рятувальні роботи на Хмельницького

26 лютого 2016 року, 0:06

Мер Києва Віталій Кличко пізно ввечері побував біля будинку на вулиці Б. Хмельницького, де тривають рятувальні роботи після обвалу перекриття у відселеній аварійній будівлі.

Він подякував рятувальникам за їхню роботу та поспілкувався з одним з будівельників, якого перед цим врятували. «Хлопець буквально народився у сорочці. Він пролетів п'ять поверхів, перекриття яких складалося як доміно. І відбувся подряпинами та уламками, йому затиснуло ногу», – сказав Віталій Кличко.

З-під завалів будівлі вже врятували шістьох будівельників.

Рятувальники, за словами мера, працюватимуть ще мінімум добу, поки не розберуть завали. Пошукові роботи тривають, бо під уламками, за інформацією, можуть ще бути люди. Знайдено тіло одного загиблого будівельника, але доступ до нього обмежений через загрозу обвалу інших уламків. 

За висновками експертів, у зв'язку з обвалом перекриття, яке сталося сьогодні у старій аварійній будівлі, є загроза обвалу секції будинку. Тому план рятувальних робіт оперативно коригується.

 Міська влада організувала харчування, гарячі напої та воду для працівників рятувальних служб. Приходять підтримати рятувальників і небайдужі кияни.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]