Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко перевірив, як відремонтували внутрішньоквартальні проїзди на Троєщині (+ фото)

03 вересня 2019 року, 13:57

Мер Києва Віталій Кличко перевірив, як ремонтують внутрішньоквартальні проїзди на Троєщині – Вигурівський бульвар та прилеглі території за окремими адресами на вулиці Бальзака, Вигурівському бульварі, проспекті Маяковського.

«У столиці триває ремонт не  тільки доріг, а й дворів і міжквартальних проїздів. Чимало київських дворів, зокрема, на Троєщині, не ремонтували відколи здали житлові будинки в експлуатацію – з 50-х років минулого століття. Сьогодні ми перевірили, як здійснили капітальний ремонт на Вигурівському бульварі та внутрішньоквартальних проїздах і прибудинкових територіях. Раніше тут складно було пройти – ями, багато недбало припаркованих автівок. Тепер Вигурівський – єдиний пішохідний бульвар на Троєщині –  став улюбленим місцем для прогулянок дітей та батьків. Місцеві мешканці задоволені, а це – найкраща оцінка», – наголосив мер Києва.

Розпочали роботи на бульварі  та прилеглих територіях у липні цього року. А планують завершити вже в кінці вересня. Наразі завершили капремонт бульвару та 5 дворів. Залишилося прибрати МАФи на початку бульвару і здійснити там капремонт та завершити роботи з благоустрою – огородження зелених зон та озеленення територій. Тривають також роботи із встановлення нових лав та урн. Планують облаштувати і 50 антипаркувальних стовпчиків. Поки що їх функцію тимчасово виконують встановлені напівсфери.

В рамках ремонтних робіт влаштовано нове покриття тротуарів з ФЕМу та асфальтобетону, асфальтобетонне покриття проїздів прибудинкових територій, встановили 21 опору зовнішнього освітлення та 26 LED-світильників.

Довжина бульвару – 550 метрів. Ширина – від 6 до 20 метрів. 

Загалом на оновлення міжквартальних проїздів і дворів з бюджету міста цього року виділили майже півмільярда гривень. Оновлять асфальт і впорядкують територію більше, ніж на 800 об’єктах.

 

 

Перевірка відремонтованих внутрішньоквартальних проїздів на Троєщині

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]