Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко перевірив, як виконали капремонт у відділенні екстреної медичної допомоги в Оболонському районі столиці (+фото, відео)

12 липня 2023 року, 15:00

Мер Києва Віталій Кличко перевірив, як виконали капремонт у відділенні екстреної медичної допомоги № 18 в Оболонському районі столиці. Воно обслуговує масиви: Мінський, Куренівка, Пріорка, а також надає екстрену меддопомогу мешканцям прилеглих Подільського та Шевченківського районів.

«Капітальні ремонти, зокрема, відділень Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф ми здійснюємо впродовж останніх 3-х років. Приведення відділень у відповідність до сучасних вимог дозволить оптимізувати роботу медиків. А це, перш за все, гарантуватиме киянам більш якісну медичну допомогу. У будівлі відділення № 18 оновили фасад. Зовнішнє оформлення відповідає єдиному стилю, обраному для всіх відділень Центру екстреної медичної допомоги. Облаштували приміщення пандусами для маломобільних груп та людей з інвалідністю», – сказав Віталій Кличко.

Також у приміщенні відділення замінили внутрішні системи водо-, електро- та теплопостачання, встановили вентиляційне обладнання. Замінили обладнання в теплопунктах. Встановили охоронно-пожежну сигналізацію, систему оповіщення, відеонагляду, мережу інтернет (зокрема, є й Starlink), також є генератор резервного живлення. Приміщення, де зберігаються медикаменти, оснащене сучасною системою охорони. У підвальному приміщенні облаштували додаткову диспетчерську та укриття для співробітників на випадок повітряних тривог.

Крім того, облаштували для медиків кімнати відпочинку, психологічного розвантаження. Зручними стали роздягальні – з передбаченою для кожного співробітника можливістю зберігати особистий одяг окремо від службового.

Площа відділення екстреної медичної допомоги № 18 – понад 1 тис. кв м. У складі відділення екстреної медичної допомоги № 18 – 8 бригад ЕМД, з можливістю розширення до 9 бригад та потужністю 25 тисяч виїздів на рік.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]