Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: Пішохідно-велосипедний міст відремонтували та знову відкрили для відвідувачів (+фото)

17 грудня 2022 року, 10:53

Пішохідно-велосипедний міст відновили та знову відкрили для відвідувачів. Ремонтували споруду після того, як 10 жовтня улюблену локацію киян та гостей міста частково пошкодила російська ракета. Про це мер Києва Віталій Кличко повідомив у своєму Telegram-каналі.

«Відсьогодні можна знову гуляти нашим пішохідно-велосипедним мостом. Його відкрили після ремонтних робіт і оновлення. Замінили всі 18 пошкоджених підлогових склопакетів. А також – 143 перильних скла. 57 з них були повністю зруйновані, 86 – пошкоджені внаслідок ракетної атаки 10 жовтня», – зазначив мер Києва.

Відновили й перила та троси, натягнуті вздовж мосту. Окрім того, працівники «Київавтошляхмосту» ще раз обстежили опори споруди, систему освітлення та відеоспостереження. Прибрали сніг і нанесли протиожеледні матеріали на покриття мосту.

«Тож, один із наших символів незламності знову радо чекає на киян та гостей столиці», – підкреслив Віталій Кличко.

Пішохідно-велосипедний міст відновили після часткового пошкодження російською ракетою 10 жовтня та знову відкрили для відвідувачів

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]