Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Півмільйона киян вже скористалися можливістю записатися до лікаря онлайн»

31 жовтня 2018 року, 10:01

Півмільйона киян вже скористалися можливістю записатися на прийом до лікаря онлайн. Про це заявив мер Києва Віталій Кличко під час свого виступу на третьому Kyiv Smart City Forum.

«Щодня у столиці реалізовують 4500 записів до лікаря. На сьогодні близько півмільйона киян скористалося цим сервісом», – розповів Віталій Кличко.

Серед інших сервісів smart city Віталій Кличко також назвав запис в електронну чергу до дитячих садків столиці.

«Сьогодні кияни, щоб влаштувати дитину в садочок, не повинні кудись ходити, писати якісь заяви, витрачати час. Записатися у садок можна тільки через електронну систему. За час її роботи з березня 2017 року вже 68,5 тисяч дітей оформили до київських дитсадків. Чергу в садки за останніх 4 роки ми скоротили у 3,5 рази», – сказав мер.

Також Віталій Кличко згадав і про систему онлайн-петицій, яка стала ще одним інструментом взаємодії громади та влади міста.

«600 тисяч мешканців столиці вже скористались цим сервісом. Було зареєстровано майже 5 тисяч петицій. А першою петицією, яку реалізували в місті, стало запровадження нічних маршрутів громадського транспорту», – сказав Віталій Кличко.

Kyiv Smart City Forum відбувається уже втретє. Цього року на форум зібралися понад 1200 учасників та гостей, зокрема, міські голови і представники адміністрацій українських міст, IT-спільнота, представники бізнесу, експерти і громадські діячі. Заплановано виступи 50 найцікавіших іноземних та українських спікерів. Також на форумі працює 6 тематичних секцій, де тривають виступи формату Short Talks. Гості форуму можуть відвідати Smart Expo Zone та LOUNGE ZONE.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]