Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко побажав українцям миру та злагоди у День хрещення Київської Русі-України

28 липня 2016 року, 11:02

Київський міський голова Віталій Кличко взяв участь в урочистих заходах з нагоди відзначення Дня хрещення Київської Русі-України та побажав киянам та всім українцям миру і злагоди.

«Хрещення Київської Русі стало колись потужним поштовхом до об'єднання, до утвердження української державності. Київська Русь тоді стала частиною християнського світу та однією з найбільш розвинених держав Європи», – зазначив міський голова в коментарі журналістам після покладання квітів до пам’ятника князю Володимиру Великому.

Мер столиці додав, що у часи, коли наша країна протистоїть агресору, українцям як ніколи важливо об’єднатися, зокрема, духовно. «Сьогодні, як ніколи, для нас важливо, аби у суспільстві панували порозуміння та мир. Бажаю мешканцям Києва та всім українцям миру і злагоди, добробуту та міцного здоров’я», – підкреслив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]