Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко подякував соціально відповідальному бізнесу, який допомагає робити столицю гарнішою та комфортнішою

05 вересня 2022 року, 12:59

Мер Києва Віталій Кличко подякував підприємцям, соціально відповідальному бізнесу, який допомагає робити столицю гарнішою та комфортнішою. А також, зокрема, компанії Dragon Capital, яка допомогла місту оновити вхідну групу станції метро «Позняки» та здійснити благоустрій прилеглої території. Про це Віталій Кличко написав у своєму Telegram-каналі.

«Один із виходів зі станції метро «Позняки» тепер має сучасний та стильний вигляд. Оновити вхідну групу та здійснити благоустрій прилеглої території місту допомогла компанія Dragon Capital. Дякую всім підприємцям, компаніям, соціально відповідальному бізнесу, який допомагає робити нашу столицю гарнішою та комфортнішою! Особливо в такий драматичний для країни та столиці час. Коли в умовах економічної кризи, спричиненої агресією росії, більша частина фінансів йде на забезпечення обороноздатності держави, на підтримку наших захисників. Разом все подолаємо і переможемо!» – написав Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]