Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко показав Leopard, які готують до відправки з Німеччини в Україну

24 лютого 2023 року, 23:27

Мер Києва Віталій Кличко показав танки Leopard, які готують до відправки з Німеччини в Україну. Наразі українські бійці навчаються управляти технікою. Випробував її і брат мера української столиці Володимир Кличко. Про це мер Києва Віталій Кличко повідомив у своєму Telegram-каналі та опублікував відео з полігону в Німеччині.

«Танки Leopard з Німеччини готують до відправки в Україну. Наші бійці навчаються управляти ними і невдовзі повернуться в Україну. Прибуде і техніка, – зазначив мер Києва. – Володимир на полігоні в Німеччині випробовував «котів», яких так чекають в Україні» – написав Віталій Кличко.

Брат мера Києва подякував у відео Німеччині та всьому цивілізованому світу за допомогу Україні. «Рік тому я б і не подумав, що керуватиму таким «котом». Рік війни в Україні. Рік страждань. Рік, за який наша сила волі стала міцнішою, ніж будь-коли. Такою ж сильною, як цей танк. Дякуємо Німеччині! Дякуємо вільному світові за все, що ви робите для нас, українців. Слава Україні! Героям слава!» – наголосив у відео Володимир Кличко.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]