Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко показав новий світло-музичний фонтан в Сирецькому парку (+фото, відео)

28 червня 2020 року, 17:11

Мер Києва Віталій Кличко опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook відео нового водограю в Сирецькому парку. Наразі в парку тестують новий фонтан.

«Друзі! Ми робимо все, щоб киянам і гостям столиці було цікаво і приємно відпочивати в наших міських парках. Два роки тому ми капітально відремонтували першу чергу парку «Сирецький». І сьогодні оновлюємо другу чергу. Будуть у парку і новий фонтан, і сучасна сцена та танцювальний майданчик. Зараз, зокрема, тестуємо світло-музичний пішохідний інтерактивний фонтан», – зазначив Віталій Кличко в дописі до відео.

За словами мера Києва, це – «сухий» фонтан. Тому що його чаша знаходиться під фонтаном. Коли водограй не працює – поверхня лишається сухою.

Оскільки Сирецький парк – місце сімейного відпочинку, де для дітей створили чимало цікавих локацій, фонтан теж стане сюрпризом для дітей. Струмені води «танцюватимуть» у такт дитячим пісням та підсвічуватимуться.

«Фонтан – інтерактивний. І, натискаючи спеціальні сенсорні кнопки, дітлахи зможуть змінити висоту струменів чи, наприклад, їх колір. Також водограй безпечний для ігор дітей і в ньому можна буде бавитися навіть під час світло-музичних шоу», – повідомив Віталій Кличко.

Новий світло-музичий фонтан в Сирецькому парку

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]