Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко показав, як ремонтують парк «Радунка» у Дніпровському районі столиці

31 липня 2021 року, 13:09

Мер Києва Віталій Кличко на своїй сторінці у соціальній мережі «Facebook» опублікував відео про те, як тривають ремонтні роботи в парку «Радунка», що в Дніпровському районі міста.

«Ми продовжуємо оновлювати міські парки, сквери та зони відпочинку. Триває капітальний ремонт, зокрема, і в парку «Радунка», що в Дніпровському районі столиці. Зокрема, роботи здійснюють на території вздовж вулиці Райдужна. Минулого року там влаштували частину доріжок з ФЕМ, вхідну групу з гранітним облицюванням, оновили сходи та збудували пандус для маломобільних груп населення. А також влаштували гумове покриття на дитячому майданчику та встановили столи для настільного тенісу. Наразі продовжуюють роботи із влаштування доріжок, встановлюють нові лави та урни. Завершують і капремонт містка через озеро Радунка: влаштовують асфальтне покриття містка та вечірню підсвітку», – зазначив мер Києва.

За словами Віталія Кличка, до кінця року в парку планують облаштувати ще одну вхідну групу з пандусами від вулиці Райдужної, а також огороджений майданчик для вигулу та дресирування собак.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]