Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко показав, як завершують будівництво парку на Троєщині (+фото, відео)

13 серпня 2021 року, 12:24

Мер Києва Віталій Кличко на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook опублікував відео, у якому показав, як завершують будівництво парку «Троєщина».

«Вже незабаром ми повністю завершимо будівництво парку «Троєщина», що вздовж проспекту Романа Шухевича. Та плануємо презентувати його киянам в кінці серпня. Створювали парк у три етапи – відповідно до кількості озер зеленої зони. Першу чергу ми презентували у жовтні 2018 року, другу – в червні 2020 року. І от завершуємо роботи в рамках третьої черги. А це – 4,4 гектара території. Загальна ж площа зони відпочинку – 9,5 гектара», – написав Віталій Кличко в дописі до відео.

 

Він зазначив, що сьогодні в парку на фінальній стадії роботи з улаштування доріжок із ФЕМ, встановлення лав та урн, облаштування освітлення та поливу.

У цій частині зеленої зони (третій черзі) кияни та гості Києва зможуть насолодитися амфітеатром, а також альтанкою у кримсько-татарському стилі. Також біля третього озера з’явиться оглядовий майданчик та вимостки для рибалок. Здійснять озеленення території.

Віталій Кличко нагадав, що під час робіт на перших двох чергах парку влаштували пішохідні та велосипедні доріжки, встановили лави та урни, систему відеоспостереження та сигнальні кнопки, сучасне освітлення території та облаштували полив.

Також у парку є дитячий майданчик, майданчики для воркауту, багатофункціональне спортивне поле, шаховий павільйон, майданчик для вигулу собак, альтанка та оглядовий майданчик на воді, вимостки для рибалок, сучасна громадська вбиральня.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]