Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Показник тестування в Києві – найвищий в Україні. І становить 210 тестів на 100 тисяч людей»

02 вересня 2020 року, 12:10

Показник тестування в Києві – найвищий в Україні. І становить 210 тестів на 100 тисяч людей. Про це мер Києва Віталій Кличко повідомив під час онлайн прес-конференції.

«Через те, що все більше людей звертаються до медиків із симптомами коронавірусу, відповідно – збільшується кількість тестувань. Показник тестування в Києві сьогодні – найвищий в Україні. І становить 210 тестів на 100 тисяч людей», – повідомив Віталій Кличко.

Він зазначив, що всього в комунальних медзакладах та лабораторному центрі з початку пандемії досліджено понад 99 тисяч зразків біоматеріалу методом ПЛР. Методом ІФА – на виявлення антитіл – зробили понад 17,5 тисячі тестів. Зразки досліджують також і в приватних та державних клініках.

«Продовжують активно працювати в столиці і мобільні бригади медиків, які забирають біоматеріал для аналізу на  COVID-19 у пацієнтів удома. Тільки 1 вересня бригадами відібрано 923 зразки. А всього з початку роботи мобільних бригад – понад 58 тисяч», – повідомив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]