Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко поклав квіти на могилу Невідомого солдата в парку Вічної Слави

08 травня 2021 року, 10:59

Мер Києва Віталій Кличко разом з ветеранами Другої світової війни і військовослужбовцями Збройних сил України в День пам’яті та примирення вшанували пам’ять жертв Другої світової війни і поклали квіти на могилу Невідомого солдата в Парку Вічної слави в столиці.

«Сьогодні ми згадуємо тих, хто боровся з нацизмом і героїчно захищав свою землю. Ми шануємо пам’ять полеглих героїв. І висловлюємо подяку живим ветеранам за їх жертовність та відвагу», – наголосив Віталій Кличко.

Він зазначив, що на жаль, з кожним роком все менше учасників і очевидців Другої світової.

«Сьогодні,  кожен українець має, як ніколи, зрозуміти справжню ціну словам «хвилина миру». Бо так само, як і під час тієї страшної війни, українцям зі зброєю в руках доводиться відстоювати цілісність та незалежність своєї держави. І ми повинні вірити та робити все для того, щоб мир нарешті запанував в Україні», – сказав Віталій Кличко.

Разом з мером Києва у церемонії взяли участь заступники голови КМДА Марина Хонда та Костянтин Усов.

Віталій Кличко поклав квіти на могилу Невідомого солдата в парку Вічної Слави

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]