Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Політики, які готували та лобіювали резолюцію ПАРЄ щодо Росії, мають розуміти, що вона серйозно компрометує Раду Європи»

25 червня 2019 року, 18:34

Політики, які готували та лобіювали ухвалення резолюції ПАРЄ щодо Росії, мають розуміти, що вона серйозно компрометує Раду Європи. Про це заявив мер Києва Віталій Кличко. 

«Рішення, яке робить можливим повернення Росії до ПАРЄ, незважаючи на продовження нею агресії проти України та цинічне нехтування міжнародним правом і принципами Ради Європи, є обурливим. Політики, які готували та проштовхували цю резолюцію мають розуміти, що вона серйозно компрометує Раду Європи та сприяє посиленню почуття безкарності країни, дії якої призвели до руйнації системи європейської безпеки. Ми підтримуємо дії української делегації в ПАРЄ та висловлюємо подяку всім тим членам Асамблеї, які послідовно боролися за збереження санкційного механізму щодо країни-агресора», – підкреслив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]