Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Поліція має зробити все, щоб кияни безперешкодно їздили велосипедними доріжками»

17 квітня 2016 року, 16:50

Мер Києва Віталій Кличко переконаний, що правоохоронці мають виконувати свої обов'язки та зробити все можливе, щоб кияни мали змогу безперешкодно їздити велосипедними доріжками. Про це мер заявив журналістам, коментуючи інформацію, що на певних ділянках веломаршруту від Троєщини до Європейської площі є перешкоди для велосипедистів – стихійна торгівля, незаконне паркування тощо.

«Такі випадки є на Троєщині. Там, де має бути велодоріжка, відбувається стихійна торгівля», – сказав мер. Віталій Кличко наголосив, що сам їздить цим веломаршрутом і знає про проблеми, які є на маршруті.

«Я звертаюся до правоохоронців, бо це – саме їх завдання підтримувати порядок. І щоб на велодоріжках не було ні припаркованих автівок, ні торгівлі. Це – завдання поліції забезпечувати порядок і законність. Завдання столичної влади – зробити ці велодоріжки», – додав він.

Мер Києва нагадав, що перед столичною владою стоїть завдання облаштувати в Києві 600 км велодоріжок протягом найближчих кількох років.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]