Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко поспілкувався онлайн із мером Софії Йорданкою Фандиковою

12 вересня 2023 року, 17:44

Мер Києва Віталій Кличко поспілкувався онлайн із мером Софії Йорданкою Фандиковою. Про це Віталій Кличко повідомив у своєму Telegram-каналі.

«Подякував керівництву столиці Болгарії за прихисток українців, які рятуються від війни. Наші громадяни мають сьогодні в цій європейській країні право на працю та професійне навчання, на освіту, соціальну та медичну допомогу. Ми зацікавлені в подальшому розвитку партнерських відносин міст-побратимів Києва і Софії. Та в реалізації спільних проєктів і програм – як з муніципалітетом, так і з бізнес-колами, громадськими організаціями Софії та Болгарії. Згадали з пані Йорданкою і наше спілкування під час її візиту до Києва у 2018 році. Тоді ми разом відкрили у столиці України Болгарський сквер імені Дімітара Пешева – юриста та політичного діяча Болгарії. Запросив мера Софії найближчим часом знову відвідати Київ», – написав Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]