Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко пояснив, чому в Києві збільшилась кількість летальних випадків від COVID-19

02 вересня 2020 року, 12:27

     Летальних випадків від COVID-19 у столиці побільшало, оскільки різко зросла кількість хворих. Зокрема, тих, хто госпіталізований і перебуває у важкому стані. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив під час онлайн прес-конференції, відповідаючи на запитання користувачів соцмереж.

«У нас, за останніх кілька тижнів, різко зросла кількість хворих. І все більше госпіталізованих у важкому стані. Тому і кількість летальних випадків – теж збільшилась», – пояснив Віталій Кличко.

Як зазначив мер Києва, найбільше серед тих, хто помер, – люди похилого віку та хворі, що мали різні патології. Також чимало людей звертаються до медиків не на початку хвороби. Намагаються лікуватися самостійно.

«В черговий раз закликаю: при перших же ознаках ГРВІ одразу звертайтеся до лікарів! Будьте уважними до свого здоров’я!» – наголосив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]