Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У столиці пройде Київський Форум рівних прав і можливостей «Сила у рівності!»

02 вересня 2020 року, 12:59

3 вересня о 10:00 за ініціативи Київського міського голови Києва Віталія Кличка відбудеться Форум рівних прав і можливостей «Сила у рівності!». Захід покликаний сформувати порядок денний для столиці, що взяла зобов’язання використовувати наявні повноваження і партнерства для досягнення більшої рівності своїх громадян.

Упровадження принципу рівних прав та можливостей є однією з важливих умов європейської інтеграції України, виконання міжнародних зобов’язань, зокрема Цілей Сталого Розвитку до 2030 року. Органи місцевого самоврядування прагнуть максимально ефективно використовувати доступні їм інструменти досягнення рівності серед громадян.

Для багатьох міст спільною платформою дій стала Європейська Хартія рівності жінок і чоловіків у житті місцевих громад.

Під час форуму мери європейських столиць, посли іноземних країн, міжнародні представництва та організації презентують політики і практики досягнення рівності, обговорять нові виклики, пов’язані із пандемією COVID-19.

У рамках Форуму відбудуться такі дискусійні платформи:

  1. Рівні права і можливості – чому це так важливо у житті країн і місцевих громад?
  2. Ефективні практики протидії домашньому та гендерно зумовленому насильству.
  3. Гендерні наслідки COVID-19 та можливості їх подолання у місцевих громадах.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]