Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко привітав із Днем Києва та показав, як столиця увічнювала свою історію протягом останніх років (+фото, відео)

26 травня 2024 року, 13:03

Мер столиці Віталій Кличко привітав із Днем Києва та опублікував у своїх соцмережах відео, де показав, які за останні роки відкрили в столиці пам’ятники, символічні для нашого міста. Серед них, зокрема, пам’ятники Іллі Муромцю, Ігорю Сікорському та Архистратигу Михаїлу. А також – улюбленці киян – малюки (Кий, Щек, Хорив та Либідь – засновники Києва) на Поштовій площі. Та встановлений на пагорбах міста найбільший прапор України.

«Київ – старовинний і сучасний. Ми пам’ятаємо нашу історію і намагаємося її увічнити. За останні роки ми відкрили в столиці чимало пам’ятників – і присвячених видатним постатям України, і символічних для нашого міста. Оновили й пам’ятник засновникам Києва. Та встановили найбільший флагшток, на якому завжди майорить державний прапор України. Вітаю всіх з Днем народження нашого улюбленого міста! Разом робимо його ще гарнішим!» – підкреслив у дописі до відео Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]