Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко привітав із професійним святом українських журналістів (+фото, відео)

06 червня 2023 року, 16:17

Мер Києва Віталій Кличко привітав із професійним святом усіх українських журналістів та підкреслив, що вони завжди на передовій – у висвітленні подій у мирний час та в цій варварській війні. Привітання Віталій Кличко оприлюднив на своїй сторінці у Facebook.

«Вітаю з професійним святом усіх українських журналістів! Ви завжди на передовій – і у висвітленні подій у мирний час та в цій варварській війні. І багато ваших колег пішли захищати Україну зі зброєю в руках. Від початку широкомасштабної війни в Україні загинули 63 працівники медіа. Ваші колеги віддали життя за волю і незалежність нашої держави. І в тяжких боях на фронті, і були вбиті, як цивільні жертви, а 14 загинули – висвітлюючи цю варварську війну, щоб світ бачив, як росія знищує Україну (із них 6 – іноземних журналістів)», – зазначив мер Києва.

Віталій Кличко сьогодні заїхав на телеканал «Київ», щоб особисто привітати журналістів каналу, 20 співробітників якого були мобілізовані до лав ЗСУ. Двоє з них загинули, двоє поранених лікуються, 16 продовжують захищати Україну на фронті.

«Тисячі українських журналістів тримають сьогодні інформаційний фронт. Показують, що відбувається в Україні, на фронті. А також – як живе і захищається столиця, як працюють її фахівці, аби забезпечити функціонування всіх служб міста. Це дуже важливо! Велика вам вдячність, шановні журналісти! Ви теж наближаєте нашу Перемогу!» – підкреслив Віталій Кличко.

Також Віталій Кличко вручив Подяки від Київського міського голови 20 журналістам телеканалу «Київ», які з перших днів широкомасштабної війни щодня висвітлюють події у столиці.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]