Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко привітав комунальників із професійним святом

19 березня 2021 року, 14:19

Мер Києва Віталій Кличко привітав працівників комунальної сфери з професійним святом та вручив почесні грамоти і сертифікати на житло.

«Хочу привітати тих, хто дбає про лад і сервіси у нашому місті, із професійним святом – Днем працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення. Це свято для працівників багатьох підприємств столиці, що відповідають за прибирання та обслуговування будинків і дворів киян, за постачання світла, води і тепла, за вивезення сміття», – підкреслив Віталій Кличко.

Загалом у столиці в цій сфері працюють сьогодні понад 30 тисяч людей, які щодня виходять на зміну і сумлінно виконують свою роботу.

«Минулий рік став для вас перевіркою на міцність. Ви і ми всі навчились працювати в нових умовах – в умовах пандемії та викликів, пов’язаних з нею. Крім того, цьогорічна зима теж була досить складною – з інтенсивними снігопадами, різкою зміною температур. Тим не менше, ми вчасно розпочали опалювальний сезон, продовжили втілювали проекти в сфері покращення якості питної води, поліпшення екологічної складової в роботі підприємств ЖКГ», – зазначив мер столиці.

Він нагадав, що за останніх два роки місто закупило чимало нової спецтехніки – трактори, аварійні авто, підіймачі, екскаватори. Сьогодні три нових трактори передали працівникам керуючої компанії Святошинського району.

«Розуміючи наскільки важливою є мотивація вашої багаторічної роботи, сьогодні ми вручаємо нагороди та сертифікати на службове житло 42 працівникам галузі», – повідомив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]