Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко привітав комунальників із професійним святом (+відео)

20 березня 2022 року, 12:59

Мер Києва Віталій Кличко привітав столичних співробітників комунальних служб із професійним святом, яке вони відзначають сьогодні. Про це Віталій Кличко заявив під час відеозвернення.

«Київ продовжує жити в умовах воєнного стану та готовий оборонятися. Щодня я об’їжджаю блокпости, спілкуюся з військовими, з бійцями тероборони. Контролюю роботу гуманітарного штабу. Всі підприємства критичної інфраструктури, системи життєзабезпечення міста працюють. І сьогодні я особливо хочу подякувати нашим комунальникам. Які, до речі, відзначають професійне свято. Щодня ви виходите на роботу – незважаючи на обстріли і ризик – вивозите сміття, аварійні бригади ліквідовують пошкодження мереж. Ви прибираєте вулиці столиці. Приємно бачити, їх навіть у такий час, доглянутими. У киян є світло, тепло, вода. Мешканці міста це бачать і вдячні вам! Спасибі за вашу роботу!» – підкреслив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]