Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко привітав комунальників із професійним святом та вручив відзнаки від столиці (+фото)

14 березня 2024 року, 13:22

Мер Києва Віталій Кличко у столичній мерії напередодні Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення привітав столичних комунальників та вручив почесні грамоти і подяки Київського міського голови.

«Пам’ятаємо, як у березні 2022 року ми оперативно ухвалювали складні, але необхідні рішення для того, щоб Київ вистояв і життєво важливі процеси не зупинились. Місто продовжувало працювати навіть під обстрілами й ракетними ударами ворога. Команда київських комунальників ремонтувала пошкоджені трубопроводи, прибирала місто. І як могла, наводила лад у дворах за кілька годин після кожного обстрілу. Ви стали одним із символів непохитності Києва. Символом того, що ми не поступимось у боротьбі за наш дім і вільне життя в ньому. Війна щодня випробовує нас – росія продовжує атакувати об’єкти критичної інфраструктури, обстрілювати житлові будинки. Але ми знаходимо нові можливості, щоб забезпечити місто необхідними послугами. Захистити інфраструктуру, залучити міжнародні ресурси для відновлення пошкодженого обладнання та мереж», – наголосив Віталій Кличко.

Він подякував кожному комунальнику за мужність, відданість професії й місту. Та побажав усім, хто щодня виходить на зміну, сил і витримки.

Вручення відзнак від столиці комунальникам (фото – КМДА, Любов Голуб’ятнікова)

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]