Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко привітав «Муніципальну охорону» Києва з четвертою річницею заснування

25 жовтня 2021 року, 13:23

Мер столиці Віталій Кличко у своєму Telegram-каналі привітав Муніципальну охорону Києва з четвертою річницею заснування комунального підприємства.

«Свою четверту річницю відзначає «Муніципальна охорона» Києва. На цьому комунальному підприємстві із шести сотень тих, хто працює і щоденно дбає про безпеку киян, – 90% ветеранів АТО/ООС. Робота в «Муніципальній охороні» дозволяє їм не тільки виконувати важливу місію, а й соціалізуватися після участі у війні на сході України. До річниці «муніципали» власними силами та коштом на території свого тренувально-оздоровчого комплексу створили Меморіал полеглим героям у протистоянні російській агресії. А для мене великою честю стало отримати з рук ветеранів «Багряний Хрест» – відзнаку за найуспішніший в Україні проект з інтеграції ветеранської спільноти в систему муніципальної безпеки. Дякую кожному за службу – тим, хто захищає незалежність нашої держави на cході України, та тим, хто сьогодні допомагає підтримувати безпеку киян! Слава Україні!».

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]