Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко привітав підприємців столиці із професійним святом та вручив відзнаки міського голови (+фото)

08 вересня 2023 року, 13:33

Мер Києва Віталій Кличко у столичній мерії привітав підприємців столиці із професійним святом та вручив Подяки Київського міського голови.

«Щороку в першу неділю вересня в Україні відзначають День підприємця. Сьогодні в столиці діє понад 340 тисяч суб’єктів підприємництва. У січні – червні поточного року до міського бюджету вони сплатили понад 24,5 млрд грн податків, зборів та обов’язкових платежів. Це на 6,1 млрд грн або на 32% більше, ніж за відповідний період 2022 року. Попри складну політичну та соціально-економічну ситуацію, обмеженість фінансів, у столиці реалізується Програма фінансово-кредитної-підтримки суб’єктів малого та середнього підприємництва. Столична влада робить все, щоб будувати свої відносини з бізнесом на основі діалогу і партнерства, та й надалі сприятиме розвитку малого і середнього бізнесу», – наголосив Віталій Кличко.

Мер Києва подякував столичним підприємцям за те, що навіть в умовах війни вони продовжують працювати, сплачувати податки в міський бюджет та забезпечувати робочі місця. Подякував Віталій Кличко і тим, хто продовжує волонтерити, допомагати Збройним силам. Чимало підприємців сьогодні б’ються на передовій зі зброєю в руках.

Віталій Кличко вручив 25 кращим підприємцям столиці Подяки Київського міського голови.

Нагородження до Дня підприємця (фото – КМДА, Михайло Криволапов)

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]