Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко привітав правоохоронців із Днем Національної поліції України

04 липня 2021 року, 14:11

Мер Києва Віталій Кличко привітав правоохоронців із Днем Національної поліції України. Привітання він оприлюднив на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

«Такого ж спекотного дня, 6 років тому, на Софійській площі в столиці склали присягу перші дві тисячі поліцейських. В Україні з’явилася Національна поліція.  Як і тоді, сьогодні перед  правоохоронцями стоїть завдання втілити нову філософію і принципи роботи. Поліцейський – це людина, яка взяла на себе відповідальність за безпеку інших людей. Від вас залежить життя і здоров’я людей, дотримання їх прав та свобод, боротьба зі злочинністю та забезпечення громадського порядку. Як мер столиці, я готовий завжди допомагати і підтримувати вас. І всі кияни розраховують на те, що ви будете з честю і професійно виконувати свою роботу. Бо безпека і відчуття захищеності мешканців і гостей столиці – один з головних пріоритетів. Вітаю вас із професійним святом – Днем Національної поліції України! І бажаю миру, здоров’я, сил, довіри та поваги суспільства!» – наголосив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]