Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко привітав співробітників «Укрінформу» зі 100-річчям агентства (+відео)

20 листопада 2018 року, 20:16

Мер Києва Віталій Кличко привітав співробітників «Укрінформу» зі 100-річчям агентства. А також вручив найкращим співробітникам подяки міського голови.

«У той час, коли триває агресія Росії проти України, коли стоїть питання територіальної цілісності та незалежності нашої держави, інформація відіграє навіть важливішу роль, ніж зброя і військова техніка. І це зрозумів наш супротивник, – сказав Віталій Кличко. – Росія вкладає колосальні гроші в розповсюдження брехні. Брудна пропаганда і зомбування людей – її ключова ціль. Тому сьогодні дуже важливою є правдива, об’єктивна інформація, яку доносите ви, журналісти», – додав він.

Міський голова зауважив, що сьогодні українські журналісти вимушені працювати в складних умовах та ризикувати своїм здоров’ям і життям.

«Сьогодні наші журналісти перебувають у російських тюрмах. Як ваш колега, кореспондент «Укрінформу» Роман Сущенко. Багато журналістів – в гарячих точках на сході України. Вони там, аби донести інформацію про те, що насправді відбувається», – наголосив Віталій Кличко.

Він подякував журналістам «Укрінформу» та побажав успіхів, об’єктивних новин і побільше позитивних подій.

«Укрінформ» – єдине національне інформаційне агентство України. Має найбільшу мережу регіональних і закордонних корпунктів. Зокрема, корпункти агентства працюють в 9 країнах світу – Бельгії, Німеччині, Нідерландах, Польщі, Канаді, США, Франції та інших.

Також агентство має професійну фотослужбу та найбільший в Україні історичний фотоархів.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]