Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко привітав українських спортсменів із Днем фізичної культури і спорту та вручив відзнаки міського голови

08 вересня 2023 року, 14:23

Мер Києва Віталій Кличко у столичній мерії привітав українських спортсменів із Днем фізичної культури і спорту та вручив Почесні грамоти і Подяки міського голови.

«Я хочу подякувати тим спортсменам, які тренуються, готуються в умовах воєнного часу, виступають на міжнародних змаганнях і відстоюють честь України. Ви щодня нагадуєте світові про нас, про боротьбу нашого народу. А також здобуваєте перемоги на змаганнях, доводячи, що українці – сильні й талановиті. Також багато відомих українських спортсменів продовжують сьогодні зі зброєю в руках нищити ворога. За що їм наша шана. Чимало спортсменів стали й активними волонтерами, допомагають Збройним Силам України. На жаль, немало спортсменів загинули в цій війні. І ми повинні завжди пам’ятати про наших Героїв, про ту високу ціну, яку платить український народ за свою волю», – підкреслив Віталій Кличко.

Мер столиці вручив спортсменам 28 Почесних грамот та 98 Подяк Київського міського голови. Серед нагороджених і українська фехтувальниця на шаблях, олімпійська чемпіонка 2008 року та срібна призерка Олімпійських ігор 2016 року в командній першості, бронзова призерка Олімпійських ігор 2012 та 2016 років в індивідуальній першості, шестиразова чемпіонка світу Ольга Харлан та український гімнаст, олімпійський чемпіон, чемпіон світу зі спортивної гімнастики, шестиразовий чемпіон Європи Олег Верняєв.

  

Вручення нагород українським спортсменам до Дня фізичної культури і спорту (фото – КМДА, Олексій Самсонов)

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]