Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко привітав українців із Днем Незалежності: «Ми повинні всі разом будувати свою країну»

23 серпня 2016 року, 16:35

Як би не було складно, українці зможуть побудувати країну, в якій мріють жити. Про це заявив мер Києва Віталій Кличко у відеопривітанні з нагоди Дня Незалежності України.

«25 років... Досить для того, аби народилося і виросло нове покоління. Вільне і сміливе. Талановите та європейське. 25 років... Виявилося, на жаль, замало, щоб побудувати державу нашої мрії. Країну, в якій ми всі хочемо жити. Сьогодні Україна проходить через великі випробування. На сході захищає свою незалежність та право йти шляхом, який обрала. Захищає ціною життів своїх кращих патріотів», – наголосив міський голова.

Віталій Кличко зазначив, що в мирному житті країна досі б’ється з системою, яку потрібно зламати, і відстоює реформи, які так необхідно втілити.

«І як би не було складно, потрібно всім разом будувати свою країну. Дорога за дорогою, вулиця за вулицею, місто за містом. Ми зможемо. Ми вистоїмо, бо іншого шляху в нас немає. Вірте в себе! Вірте в Україну! З Днем Незалежності!» – сказав Віталій Кличко.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]