Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко привітав українців з Днем Європи (+відео)

16 травня 2020 року, 15:53

Мер Києва Віталій Кличко привітав киян та всіх українців з Днем Європи. І зазначив, що світова пандемія показала, що ми – єдині та солідарні з Європейським Союзом у протидії коронавірусу. Про це написав Кличко на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

«Друзі! Київ – європейська столиця. І День Європи – наше свято. Цього року ми відзначаємо його не в звичному форматі, бо світова пандемія змінила чимало планів і звичок людей. Сьогодні ми не тиснемо руки та не обіймаємось з друзями. Не влаштовуємо великих святкувань. Разом з тим, ця ситуація ще раз показала, що ми – єдині та солідарні з Європейським Союзом», – підкреслив Віталій Кличко.

Він зауважив, що у боротьбі з вірусом Київ застосовує досвід ЄС, а столична влада постійно на зв’язку з колегами з європейських міст. «Ми підтримуємо один одного. Я переконаний: ми все подолаємо – спільними зусиллями, солідарною позицією», – додав мер.

Мер Києва подякував європейським друзям та партнерам за підтримку Києва та  допомогу Україні.

«Ми – сильні, коли ми разом. Я вірю, що Україна стане повноцінним членом великої європейської сім’ї. А Київ – однією з найкращих європейських столиць. Ми все для цього робимо! Зі святом Вас!» – підкреслив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]