Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко привітав українців з Великоднем

02 травня 2021 року, 8:45

Мер Києва Віталій Кличко привітав киян та всіх українців зі святом Воскресіння Христового. Відеоролик з привітанням Кличко розмістив на своїй сторінці у Facebook.

У відео мер Києва прогулюється парком «Володимирська гірка» – від пам'ятника Архистратигу Михаїлу до пішохідно-велосипедного мосту та дорогою вітається й христосується з киянами та гостями міста.

«У день Воскресіння Господнього світ радується перемозі добра над злом, життя над смертю. У цей день приходить справжня весна і утверджується наша віра. Віра в те, що лихі часи все одно минуть. І так буде! Треба допомагати людям. Бути справедливим. І з оптимізмом дивитися в завтрашній день! Ми все подолаємо! Якщо будемо обережними і свідомими, якщо будемо піклуватися про своє здоров'я і здоров'я своїх близьких. Я бажаю вам миру і душевного спокою! Христос Воскрес! Добро завжди перемагає! Світлих і безпечних вам свят!» – додав Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]