Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко пробіг 10 км у Kyiv Half Marathon (відео)

07 квітня 2019 року, 14:29

Київ знову став спортивною столицею Європи і світу. Про це заявив мер Києва Віталій Кличко під час старту забігу у Kyiv Halt Marathon на 10 кілометрів.

«13 тисяч бігунів із 57 країн світу беруть участь цього року в Міжнародному київському напівмарафоні. І це новий рекорд змагань. Багато учасників – професійні атлети, які вигравали не один престижний марафон світового рівня. І вони сьогодні біжать тут – у нашому  місті», – зазначив Віталій Кличко.

За словами мера, вперше марафон відбувається в оновленому дводенному форматі. Це зроблено для того, аби всі учасники змогли комфортно пробігти та щоб скоротити час перекриття вулиць у столиці. Починаючи з цього року Київський марафон став повноправним членом Асоціації міжнародних марафонів (AIMS) і має престижний статус – IAAF BRONZE LABEL.

У рамках київського напівмарафону традиційно відбувається «Фандрайзинг марафон. Весна». Його мета – збір коштів на підтримку проектів 14-ти благодійних фондів на платформі Української біржі благодійності.

«Дуже приємно бачити стільки спортивних і активних людей, стільки щасливих облич. І погода сьогодні гарна! Це добре, що в Києві відбувається все більше змагань і активностей. Наше місто стає спортивною європейською столицею», – зазначив Віталій Кличко, фінішувавши в забігу на 10 кілометрів.

Віталій Кличко пробіг 10 км у Kyiv Half Marathon

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]