Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко проситиме зірок світового футболу підтримати звернення про звільнення Олега Сенцова

22 травня 2018 року, 16:43

Мер Києва Віталій Кличко проситиме зірок світового футболу, щоб вони підтримали звернення до світової спільноти та керівництва Російської Федерації про звільнення незаконно ув’язненого в Росії українського режисера Олега Сенцова. Про це Віталій Кличко розповів в ефірі радіо «Свобода».

«У нас напередодні фіналу Ліги чемпіонів відбудеться благодійний матч, у якому братимуть участь і зірки світового футболу. Одне можу сказати: я звертатимуся з офіційним листом, який вони, сподіваюся, теж підпишуть. Підтримають звернення до світової спільноти та керівництва Російської Федерації, щоб Олега Сенцова звільнили», – сказав Віталій Кличко.

Мер Києва зазначив, що незаконне ув’язнення Олега Сенцова – це один із найбільш кричущих прикладів порушення прав людини Російською Федерацією.

«Наскільки я знаю, він зараз знаходиться у критичному стані», – наголосив Віталій Кличко.

Нагадаємо, сьогодні триває 9-й день голодування незаконно ув’язненого у Росії українського режисера Олега Сенцова.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]