Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко разом із своїми заступниками та главами столичних районів взяли участь у навчаннях з територіальної оборони (+фото, відео)

13 березня 2021 року, 16:42

Мер Києва Віталій Кличко разом із заступниками голови КМДА та главами столичних районів взяли участь у навчаннях з організації територіальної оборони. Тренажерна, тактична підготовка, вправи зі стрільби відбулися в навчальному центрі «Десна».

Мер столиці зазначив, що керівництво міста відповідальне за безпеку в столиці. І має бути готове до будь-яких подій.

«Переконаний, ми повинні мати достатню підготовку, щоб, за потреби, захищати наше місто і його мешканців. Захищати нашу державу, – підкреслив Віталій Кличко. – Сьогодні на полігоні ми пройшли інструктаж, ознайомилися з тим, як діють окремі військові підрозділи. Також була бойова підготовка, стрільби. Багато з нас служили в армії, але навички треба вдосконалювати».

Військовий комісар міста Києва Сергій Клявлін відзначив достатньо високий рівень підготовки більшості учасників навчань.

«Головна мета сьогодні була – поновити навички володіння зброєю і знання тактики ведення бою. А також знання щодо організації  роботи штабу територіальної оборони і дій посадовців. Сьогодні всі учасники навчань із завданнями впоралися і продемонстрували достатньо високий рівень підготовки», – підкреслив Сергій Клявлін.

Мер Києва Віталій Кличко зазначив, що такі навчання на полігоні «Десна» будуть регулярними для керівництва міста.

Нагадаємо, «Десна» – 169-й навчальний центр імені князя Ярослава Мудрого – сьогодні найбільший і найкраще устаткований навчальний центр з підготовки загально-військових спеціальностей в Україні.

Віталій Кличко разом із своїми заступниками та главами столичних районів взяли участь у навчаннях з територіальної оборони

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]