Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Рішення щодо підвищення тарифів на проїзд у громадському транспорті економічно обґрунтоване» (+відео)

17 травня 2018 року, 10:51

Рішення щодо підвищення тарифів на проїзд у громадському транспорті економічно обґрунтоване. Про це заявив мер Києва Віталій Кличко на початку засідання Київради.

Мер зауважив, що майбутнє підвищення тарифів на проїзд у міському громадському транспорті непопулярне, але необхідне рішення.

«Ми не можемо допустити кризи у транспортній сфері! Ми змушені підняти ціну на проїзд. Адже транспорт у Києві має належно працювати, бути безпечним та комфортним, вчасно ремонтуватися та оновлюватися», – сказав Віталій Кличко.

Мер наголосив, що сьогодні собівартість проїзду в столичному громадському транспорті набагато вища, ніж вартість квитка.

«Здорожчали енергоресурси, матеріали, у нас не вистачає водіїв через низьку зарплату. Тому, підвищення ціни на проїзд – економічно обґрунтоване. І всі розрахунки будуть оприлюднені, з ними можна буде ознайомитися», – додав Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]