Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: Рішення щодо подальших обмежень в столиці ухвалять 14 квітня

12 квітня 2021 року, 12:29

Рішення щодо подальших обмежень у столиці ухвалять 14 квітня. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив під час термінового онлайн-брифінгу.

«Обмеження «червоної» зони в столиці були оголошені до 16 квітня. І ми говоримо про те, що міська влада буде виходити виключно з епідеміологічної ситуації. У середу, 14 квітня, відбудеться засідання комісії з надзвичайних ситуацій міста, де ухвалять рішення про подальші кроки щодо карантинних обмежень у Києві», – сказав Віталій Кличко.

Він також наголосив, що в боротьбі з пандемією місцева влада вживає всіх заходів, що в її компетенції.

«Ми підготували і продовжуємо готувати ліжка для прийому хворих – в чому місту практично не допомагають. Ми забезпечуємо лікарні медикаментами, киснем, засобами індивідуального захисту. Ми з міського бюджету виплачуємо надбавки столичним медикам. Ми посилили обмеження з 20 березня – ще до того, як Київ потрапив у «червону» зону. Ми робимо все, аби захистити здоров’я і життя киян», – підкреслив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]